En flygning i Nils Holgerssons spår över Sverige

En flygning i Nils Holgerssons spår över Sverige

Om bloggen

Tisdagen 24 augusti 2010 påbörjar vi en resa över Sverige i Nils Holgerssons spår i vår lilla Eurocub. Vi kommer att göra dagliga uppdateringar om våra flight legs och de platser vi besöker under resans gång. Besök gärna vår hemsida som beskriver projektet i detalj och bli gärna medlem i vår facebookgrupp Callsign "Akka One".

Följ med oss på vår resa!

Ted & Christina Hagelborg

"Kändisar"

FörberedelserPosted by Christina Hagelborg Sat, August 21, 2020 22:43

Vilken rolig dag det blev!

Jag var uppe tidigt för att äta frukost med rotarykompisarna och passade förstås på att göra reklam för Akka. Lovade också att återkomma med ett föredrag när projektet är slutfört.

Ted besökte Everöds skola och träffade ett 30-tal elever och lärare. Han fick svara på många frågor om vår kommande resa. Troligtvis kommer alla 80 skolbarnen att vinka av oss på Kristianstads flygplats, skolan ligger nära fältet.

Lite senare på dagen hade Ted och jag besök av Kristianstdsbladet som tog foton, intervjuade och videofilmade. De ville gärna se Akka i luften, och det kan man inte säga nej till. Men flygturen blev inte så lång den här gången, det var väldigt byig vind och guppigt i lufthavet. Jag satt inte vid spakarna många minuter den här gången.

På hemmaplan är vi sysselsatta med att packa inför avfärden, klädutrummet blir minimalt men vi får väl handtvätta och dela tandborste......

Christina

  • Comments(0)http://blogg.akkaone.se/#post4